(Android/iOS) My Factory Tycoon - Idle Game цхеат цоде повећати издржљивост
Feb 10, 2022 8:19:35 GMT 7
Post by rialeytrossandga on Feb 10, 2022 8:19:35 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Ова игра је добра за мене
Добро.
Забавна игра. Нисам љубитељ времена изградње. Велики фан игре уопште
Мислим да ово није лак лек као што играте старт ис ез моде и гет нот ез
То је добра игра, али на крају, то је још један тајкунски клон. Додирните много да урадите нешто. Платите прави новац да бисте то убрзали. Неоригинално.
Прилично забавно, али споро напредује
Н А
Заиста ми се свиђа игра, али много личи на веед инц, али осим тога је заиста одлична игра
Заиста лоша дизајнерска одлука да позадински звук престане да се репродукује чак и када су звукови у игри искључени.
Ех
Засада је добро. Видео сам да означава ставку као „незатражену“ када је требало да погледам додатак.. штета..
Нема реклама, уопште не касни. Најбоља игра коју сам ив испробао
Дам игра Имао бих загрљај уштеђеног новца након посла, отишао бих у другу фабрику и сва моја уштеда, без обзира на износ, променила би се на износ нове фабрике не додајући то двоје заједно, па сам је деинсталирао ово
Веома лепа игра која ово такође ради за бесплатне драгуље лол
То је веома добра игра и узбудљива игра
Забавна игра, али не можете је играти предуго.
My Factory Tycoon - Idle Game Simulacijske igre vfg
У реду игра
Једна од бољих сим игара које сам играо. слатки, шарени визуелни прикази и доста ствари које треба да се сакупе и надограде. Огласи су ту само да убрзају напредак и не морају да буду прегледани. ево савет.ако стварно не подносите рекламе, покушајте да играте ван највећег радног времена јер су огласи често краћи.Једини предлог који осећам да се побољшавам ово је волео бих када би било могуће да се лоше уради и не успе. ово није Није хардцоре бизнис сим, али сумирање једноставних пословних стратегија би било лепо
Веома пријатна и лепа графика, мање реклама😁😁
Приметио сам квар у матрици где можете убрзати време и прескочити чекање
Веома добар и убица времена
Добра игра заиста воли да је креативна, али не толико али прилично одвратна
My Factory Tycoon - Idle Game ማስመሰል omoe
Ако вам је досадно, забавно
Не тражите да оцените
Заиста угодна и забавна игра када сам напољу
Ова игра је луда, волим је
Mother Simulator: Virtual Baby Симулационни xvvv
Ово радим да бих добио 200 драгуља
Досадно ми је
Онемогућава моје медије иако сам искључио звук у апликацији. Такође могу користити научне записе. Огласи су многи, али нису обавезни, па стога у реду. Игра је основна, али довољно добра да изгубите неколико минута дана. 2 звездице углавном за онемогућавање мојих медија, 4 ако није и ако је имао научне записе.
Волим ову игру, лака је и не плаћа се за победу, можете лако да добијете новац без икаквих резова на мајицама. Толико је волим и рекламе ех идк о рекламама само игра коју дајем пет звездица за добар посао👍
Нни
Заиста добра игра. Даје ми вибрације роблокса
Заиста забавна игра која изазива зависност. Без кашњења, без грешака, лепа уметност и заиста опуштајуће. 10\10 нова омиљена игра овог месеца.
то је забавна игра коју увек можете побољшати, али то је прибор за игру који бих могао да добијем
То је игра у коју је уложено много труда. Морам одати признање програмерима за то. Међутим, ако не платите, то је чисто дизајнирано да вас натера да гледате огласе. Много реклама. Они вас буквално воде тим глупим стрелицама, подстицајима и обавештењима да бисте гледали огласе. То је као понуда коју не можете одбити. На крају дана, ако желите да напредујете без плаћања, провешћете више времена гледајући рекламе него играјући игру. Слободно се играјте са угризом огласа у најбољем случају, ако вам не смета, крените, ако јесте, не губите време и пређите на следећи.
Добра игра до сада тек почиње
Постоји проблем када се огласи закаче и изгубите сву зараду ван мреже
ХХ
Омг$$$$$$$$$$$¢
Оп
Ово је највећа игра
Добро до сада. Ништа што се истиче у вези са тим.
До сада је моја једина замерка ШТО НЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ ИОУТУБЕ У ПОЗАДИНИ ВТФТ
Добра, тј. игра без тона досадних реклама.
Од пада ажурирања након почетног екрана
ова игра је добра и прилично лака
Могло би бити мало теже измрвити. Добијам милионе у року од н сат игре
Волим ову игру. У овој игри има много ствари за играње. Постоје различите врсте колача и столица. Има толико возова и хеликоптера за доставу добра. Ово је тако празна игра. Да у томе не морамо да дамо толико времена.
Здраво преузимање па сам ја сам на Не дајем звездице