(Android/iOS) Gunship Battle Total Warfare κωδικοποιεί περισσότερα κλειδιά
Feb 10, 2022 8:46:46 GMT 7
Post by rialeytrossandga on Feb 10, 2022 8:46:46 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Shittest Μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι η αναβάθμιση του εξοπλισμού. Εάν αποτύχει, οδηγεί σε απώλεια εξοπλισμού με τους πόρους που απαιτούνται για να τα φτιάξετε, είναι ένα αστείο και χάσιμο χρόνου, μια προσπάθεια πραγματικά απογοητευμένη 😞... έτσι 16,50 £ για πάσο μάχης μόλις συμπληρωθούν 3000 πετράδια για ανανέωση και πρόοδο ξανά. θα κόστιζε περίπου 40,00 £. Μιλάμε για άπληστους προγραμματιστές......
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ειδικά το γεγονός ότι δεν είναι pay-to-win όπως όλα τα άλλα παιχνίδια όπως αυτό, το παιχνίδι είναι ομαλό και υπάρχουν πάντα πράγματα να κάνουμε
Πολύ διασκεδαστικό, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι λίγο πιο εύκολο να αποκτήσεις χρυσό
Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είναι διασκεδαστικό για μένα λόγω της φύσης του παιχνιδιού. Επιπλέον, είναι εμπνευσμένο από το Ναυτικό, γι' αυτό και προηγουμένως το βαθμολόγησα ως 4 αστέρων. Αλλά η σαφής φύση πληρωμής προς νίκη του παιχνιδιού ρουφούσε όλη τη διασκέδαση από αυτό. Αν θέλεις να συμβαδίζεις με τους άλλους, ή τουλάχιστον να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, πρέπει να έχεις βαθιά, και εννοώ ΒΑΘΙΑ τσέπη, αλλιώς θα εκτροφείς και θα εκφοβιστείς από αυτούς που το έχουν. Βασικά, αν είστε πλούσιοι, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς.
Αυτό το παιχνίδι είναι αναμφίβολα φοβερό. Αλλά εμείς οι παίκτες από το Μπαγκλαντές δεν έχουμε αρκετά εύκολα περιθώρια για να χρησιμοποιήσουμε πραγματικά χρήματα για να αγοράσουμε βασικά είδη λόγω ορισμένων κυβερνητικών περιορισμών για την αποφυγή ξεπλύματος χρημάτων. Εάν οι προγραμματιστές μπορούν να το φροντίσουν αυτό για εμάς, θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες. Διαχειριστείτε με κάποιο τρόπο για εμάς. Και στους νέους ανθρώπους: Συνιστάται ανεπιφύλακτα το παιχνίδι
Οι ανταμοιβές είναι πραγματικά νόστιμες! Οι πόροι είναι πολύ εύκολο να αποκτηθούν και το παιχνίδι σας επιτρέπει να ανεβείτε επίπεδο πολύ πολύ γρήγορα. Μου αρέσει πολύ αυτό, καταπληκτικό παιχνίδι! Φοβερά γραφικά, υπέροχα FPS και ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξετε την αληθινή σας δύναμη 🪖
Πολύ καλό παιχνίδι
Όχι ακριβώς αυτό που περίμενα. Δεν είναι φρικτό, αλλά είναι πάρα πολύ η ακαταστασία στην οθόνη. Περιττή παρέκταση. Η Ally έχει τρομερή και εξαιρετικά ενοχλητική ψεύτικη προφορά. Το παιχνίδι είναι λίγο πολύ ανυπόφορο. Μέσω του tutorial lmao στο γελοίο overkill. Χρειάζεται δουλειά.
πολύ καλό
Jetpack Joyride อาร์เคด pual
Καλή ιδέα, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά σφάλματα. Προσπαθώ να επιταχύνω ένα κτίριο με ενισχύσεις, χρησιμοποιεί τις ενισχύσεις ή το χρυσό αλλά δεν κάνει τίποτα στην ώρα. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό.
Καταπληκτικό παιχνίδι.... εκτός από το pay-to-play τμήμα. Τα πλοία είναι εύκολα, παίζουν και μεγαλώνουν. Τα αεροπλάνα...... αναβαθμίζονται μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για τα σχεδιαγράμματα και το "dna" ακόμα και τότε "καμία αλλαγή" waaaaay πιο συχνά παρά όχι. Θα ήθελα πολύ να βλέπω τα αεροπλάνα να κερδίζουν επίπεδα με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα πλοία.
Πλεονεκτήματα: Δωρεάν χρυσός με διαφήμιση διαφήμισης Αύξηση ταχύτητας με διαφήμιση x2 ημερήσια ανταμοιβή με διαφήμιση διαφήμιση Δωρεάν επίθεση μειονεκτήματα: Η πληρωμή για να κερδίσει θα καταστρέψει το παιχνίδι για άλλους. περιπτώσεις Συνολικά: Ο μηχανισμός αυτού του παιχνιδιού δεν ταιριάζει καλά στο F2P, καθώς ουσιαστικά κατέστρεψε αυτό που έχετε φτιάξει. Για τους πληρωμένους παίκτες, μπορεί να είναι διασκεδαστικό αν έχετε τόνους πυρομαχικών για μάχη. Η συνομιλία με τον διακομιστή είναι αρκετά νεκρή.
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre mmbr
Καλό παιχνίδι αλλά πάρα πολλές αναβαθμίσεις πρέπει πάντα να αφαιρούνται άλλες εφαρμογές μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα υπάρχοντα παιχνίδια
Έκανα κάτι για να γίνω πιο ισχυρός και να φτάσω τα 1.000.000 ισχύς σε μια μέρα, να στείλω ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο χρυσό μου για την αναβάθμιση και την κατασκευή. Έχει λίγο λιγότερο τρόχισμα και μου αρέσει όταν επαναλαμβάνω μάχες, αλλά μπορεί να κάνει τις επιθέσεις εδάφους κοιτάζοντας το πεδίο μάχης όπως στο πεδίο μάχης για τα πλοία σας και όχι από την κάμερα ενός drone. Δείξτε επίσης τον αριθμό των πλοίων που έχετε όταν επιτίθεται σε μια αρμάδα αντί να δείχνει μόνο 5. Βάλτε μια συνάρτηση για την πώληση πλοίων. Προσθήκη φορέα JS Ice.
Απλά παίζω για διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο μου. Η συνομιλία και η συνεργασία με τη συμμαχία οδηγούν στην επιτυχία της ομάδας. Δεν ξοδέψατε απαραίτητα πραγματικά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι. Γενικά είναι διασκεδαστικό.
μπλα,μπλα,μπλα,μπλ, ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΤΕ!!!!!!
Πληρώστε για να κερδίσετε, καθυστερημένο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου αφεντικού.
Μου αρέσει πολύ, το βελτιώνω περισσότερο και φτάνω στις περισσότερες προσδοκίες μας
Ήταν μια χαρά μέχρι να σέρβις το παιχνίδι και τώρα θέλω ακόμη και να μπω στο παιχνίδι. Προσπάθησα από χθες στις 28, τώρα είναι το πρόβλημα. Εννοώ ότι εμφανίζονται πράγματα για τους συμπαίκτες μου, αλλά μπορώ να στείλω μήνυμα σε κανέναν γιατί δεν με αφήνει να συνεχίσω. Μόνο η εικόνα εισαγωγής και το 0% του διακομιστή. Δεν μπορώ καν να ενημερώσω τις εφαρμογές μου. Η μόνη εφαρμογή που εμφανίζεται είναι το Gunship. Λοιπόν, ποιο είναι το πρόβλημα? Όσο για τώρα έχεις 2
Καλός!
Το παιχνίδι έχει σταματήσει, δεν θα συνδέεται πλέον με τον διακομιστή, ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένο πολύ ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο
Διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε, αλλά για να είστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να ισοπεδώσετε τα αεροπλάνα σας και να ξεκινήσετε τη βάση σας
Λατρεύω απόλυτα το παιχνίδι και τη συμμαχία με την οποία είμαι και ναι, δυστυχώς, πρέπει να ξοδέψετε για να κερδίσετε.. αλλά όπως και άλλες κριτικές, το παιχνίδι είναι φρικτό όταν ορισμένες συμμαχίες μεγάλων δαπανών γίνονται νταήδες και καταστρέφουν συνεχώς τη συμμαχία σας και σας απειλούν να εγκαταλείψετε τις συμμαχίες. Είναι κρίμα για μια εξαιρετική μορφή παιχνιδιού.
Απαίσιο, μόνο για πλούσιους και χαζούς, τα loot boxes είναι απάτη
Πρέπει να προστεθεί νέα φρεγάτα κλάσης frigate-1.admiral gorshkov. 2.Τάξη Sachsen. 3.Τάξη Iver Huitfeldt . 4.Αλβάρο ντε Μπαζάν. 5.Τάξη Ακουιτανίας. Πρέπει να προσθέσετε νέο καταστροφέα-1.Sejong the Great. 2. Τύπος 052D class. 3.Καλκούτα τάξη. 4. Τάξη Atago. 5. Τάξη Κονγκού. Θα πρέπει να προσθέσετε υποβρύχια-1.Τάξη Virginia. 2.Εξυπηρετική τάξη. 3. Graney class. 4. Τάξη Sierra II. 5. βελτιωμένη τάξη Λος Άντζελες. Ελπίζω αυτές οι συστάσεις να βοηθήσουν στη βελτίωση του παιχνιδιού και να αυξήσουν σημαντικά την προσέγγιση κοινού με βάθος στις επιλογές. ευχαριστώ.
Νέα ενημέρωση και δεν μπορώ να επιστρέψω στο παιχνίδι.
Αποτυχία λήψης. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησε ξανα. Ως κοινοποίηση. Εμφανίζεται πάντα μετά την ενημέρωση Ακόμα το ίδιο δεν μπορώ να μπω πια
Αν δεν έχετε μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, μην παίξετε αυτό το παιχνίδι, ο μόνος τρόπος για να ανεβείτε επίπεδο είναι τα χρήματα, η τιμή των πολύτιμων λίθων είναι τρελή.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το παιχνίδι είναι αργό. Νομίζω ότι πρέπει να συμπεριλάβετε επιθετικά ελικόπτερα στα πολεμικά όπλα. Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να το εξετάσετε, ότι οι τύποι επίθεσης των τζετ είναι οι ίδιοι για όλα τα τζετ. Και αν δείχνει ότι ο εχθρός έχει μόνο ένα τζετ αλλά σε επανάληψη δείχνει ότι το αρ. των τζετ είναι τα ίδια.
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι στην αρχή, αλλά μετά με εξαπάτησαν από όλο το χρυσό που είχα μαζέψει. Έχασε περίπου 40.000 σε χρυσό χωρίς κανέναν λόγο. Χρειάστηκαν μήνες παιχνιδιού για να σωθεί τόσο πολύ και όλα τα έκλεψαν!
Ωραίο αλλά αντίγραφο από παλαιότερο παιχνίδι θωρηκτών
Αυτό το παιχνίδι κάποτε ήταν υπέροχο. Τώρα προσκαλούν πολύ υψηλούς παίκτες να έρθουν από άλλους διακομιστές και να καταστρέψουν τη βάση σας ως διαγωνισμό κάθε εβδομάδα. Το μισώ κυριολεκτικά αυτό το παιχνίδι τώρα
Ωραίο παιχνίδι δημιουργίας βάσης. Όχι απαιτητικά χρήματα. Αλλά αργή πρόοδος μετά το lvl 13 . Χωρίς ιστορία.
Έχω ξοδέψει 3000 πολύτιμους λίθους για να ανταλλάξω εξοπλισμό σκοπευτή και έχω επίσης επικοινωνήσει με τον πελάτη σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά μέχρι τώρα, δεν έχω τον εξοπλισμό και δεν έχω απάντηση
Ζητάει εκσυγχρονισμό του παιχνιδιού, αλλά στο play store δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και δεν ανοίγει.
Πολύ ωραία γραφικά.
Πολύ καλά
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και δύο εβδομάδες. Αλλά μπορώ να βρω μόνο ένα πρόβλημα σε αυτό. Να προστεθεί επίσης. Δεν καταλαβαίνουμε τους φίλους μας γιατί δεν έχουμε γλώσσα Ουρντού και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς. Λύνετε το πρόβλημά μας και προσθέτετε τη γλώσσα Ουρντού σε αυτό. Θα περιμένω την απάντησή σας. Ελπίζω να λύσετε το πρόβλημά μας. Σας ευχαριστώ
Επιβράβευση, και ειλικρινά ξόδεψα 10$ και η βάση σας φτάνει περίπου το lvl15. Μπορεί είτε να ελέγξει προσωπικά τη μάχη είτε μόνο αυτόματα. Είναι πολύ ωραίο πραγματικά. Αξιοπρεπές κινούμενο σχέδιο, δώστε του μια ευκαιρία.
Gunship Battle Total Warfare Strategiya npkb
Παίζω ήσυχα εδώ και λίγο καιρό, έχετε ένα lvl 27ac. σίγουρα ένα παιχνίδι p2w.Έχει έναν ισχυρό πυρήνα παίκτη βάσης, οι διακομιστές διέπονται από την κορυφαία συμμαχία, γι' αυτό προσεύχεστε να μπείτε σε έναν διακομιστή με μια αξιοπρεπή κυβερνητική συμμαχία και όχι στον 1094 που διευθύνεται από το ZGG.total dictatorship there.ca total killjoy που αν σχηματίζετε μια συμμαχία και στην πραγματικότητα ξεκινάτε να εξελίσσεται εάν αισθάνονται ότι είστε απειλή για την κυριαρχία τους, θα υποτάξουν τη συμμαχία σας και θα την αναγκάσουν να διαλυθεί. Δεν έχει νόημα ούτε να διαμαρτύρεστε. Οι προγραμματιστές δεν ενδιαφέρονται.
Καλό
Είναι ένα καλό παιχνίδι, μου αρέσει. Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι δεν μπορώ να επιτεθώ στο παγκόσμιο αφεντικό. Όταν ήρθε ποτέ το αφεντικό του κόσμου, δεν μπορούσα να του επιτεθώ επειδή η εφαρμογή συνετρίβη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μόνο την τελευταία φορά που έρχονται ελάχιστοι παίκτες από αυτούς που μπορώ να επιτεθώ. Μπορείτε παρακαλώ να το εξετάσετε. Κατά τα άλλα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre mmbr
καλο
Το παιχνίδι που κατεβάσατε την περασμένη εβδομάδα εξακολουθεί να λέει ότι απέτυχε η λήψη δοκιμάστε ξανά αργότερα Προσπαθήστε όλη την εβδομάδα πόσο αργότερα μέχρι να λειτουργήσει;
Με σκληρή δουλειά και χρόνο στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, καλή ισορροπία και διασκεδαστικό παιχνίδι. Απλώς κάντε κάποιες προσαρμογές στους μηχανικούς της ημέρας του ναυάρχου, παρακαλώ.
Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό το πρόβλημα και είπατε σε προηγούμενη αξιολόγηση ότι το επιλύσατε. Μετά την είσοδο σχεδόν όλα τα κτίρια είναι μαύρα και όλοι οι αριθμοί είναι μηδέν. Και υπάρχει περιορισμένη αντίδραση. Τεράστιο σφάλμα. Προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε. Το ίδιο πάλι. Μετά την τρίτη επανάληψη, όλα εντάξει. Παρακαλώ Έλεγξέ το! Είμαι μεγάλος θαυμαστής και καλός πελάτης σου
Einsi teleio